Selecteer een pagina

Enjoy Life Longer

Het verhaal
van Vitamunda

De producten die wij produceren zijn niet alleen 100% puur en klimaatbewust, we moedigen ook mensen aan om het beste uit zichzelf te halen. In onze moderne wereld komen wij veel voedingstoffen tekort, mede vanwege moderne landbouwtechnieken en het consumeren van welvaartsvoedsel. Vitamunda wil jou helpen om dit tekort te compenseren door supplementen aan te bieden van de allerhoogste kwaliteit. Zo kan jouw lichaam optimaal functioneren en kan je langer van het leven genieten.

Met een team van therapeuten met verschillende disciplines; voedingstherapie, colonhydrotherapie, bio-resonantietherapie en natuurgeneeskunde, heeft Vitamunda veel kennis in huis. Dit team werkt samen om de beste producten samen te stellen en te onderzoeken.

Door onze producten zelf te ontwikkelen hebben deze precies de juiste samenstelling voor de meest optimale werking. De producten zijn mede gebaseerd op onderzoeken van de Nederlandse natuurgeneeskundige Marion Schaatsbergen. Zij heeft meer dan 40 jaar onderzoek gedaan en duizenden patiënten behandeld.

Als Vitamunda vinden we dat een gezuiverd leven bestaat uit een optimaal functionerend lichaam. Dit willen we bereiken door hoogwaardige voedingssupplementen op de markt te brengen. Na uitgebreid onderzoek worden alleen de beste producten in hun soort op de markt gebracht.

Het probleem

Belemmeringen door het hedendaagse voedsel

Ons hedendaags voedsel is grotendeels beïnvloed door verschillende soorten chemicaliën. Verschillende redenen hiervoor zijn om het langer vers te houden, het eten ziet er beter uit, en het zou eventueel kunnen bijdragen aan de voedingswaarde van voedingsmiddelen. Het maakt vaak deel uit van onze dagelijkse routine dat we deze producten gebruiken. Hierdoor beseffen we niet dat er flink wat chemicaliën bij komen kijken om deze producten te maken. De chemicaliën zorgen ook voor lagere vitamines, mineralen en voedingsstoffen in versproducten zoals groenten en fruit.

Deze kunstmatige toevoegingen zijn vaak niet te merken voor de consument. Een goed voorbeeld is een appel, vaak zit deze helemaal onder bestrijdingsmiddelen. Je lichaam kan dit wel verteren, alleen kost het veel moeite en krijgt je spijsvertering het heel zwaar te verduren.

“Je bent wat je eet.”

Door onze drukke levensstijl en de verstedelijking is het lastig om ook nog extra tijd de besteden aan vers en gezond voedsel. Dit maakt de keuze voor snel, gemakkelijk en ongezonder voedsel aantrekkelijker. Hierdoor krijgen we niet genoeg vitamines of mineralen binnen om het lichaam optimaal te kunnen functioneren.

De oplossing

Supplementen van alleen  de beste kwaliteit!

Wij van Vitamunda denken dat een kleine aanvulling op het huidige dieet al voldoende kan zijn om optimaal te kunnen functioneren. Het probleem van de voeding in ons huidige maatschappij kunnen we niet oplossen, wel kunnen we de negatieve invloeden tegen gaan. Met de supplementen van Vitamunda kunt u in ieder geval de eventuele tekortkomingen van vitamines en mineralen weer op peil brengen.

Vanuit dit oogpunt zijn ook de Vitamunda producten ontstaan. Wij vinden dat supplementen alleen van de beste kwaliteit moeten zijn. Dit zorgt voor een optimale werking en de hoogste biologische beschikbaarheid in het lichaam. Onze producten zijn veilig, praktisch in het gebruik en van 100% pure ingrediënten.

Door het gebruik van onze producten zult u zich wéér lekkerder in uw eigen lichaam voelen.

De oplossing

Zuivere en actieve ingrediënten

Ons gehele assortiment bevat alleen pure en actieve ingrediënten, wat dus betekent dat we GÉÉN vul-, anitklonter-, en conserveringsmiddelen gebruiken! Alle producten van Vitamunda zijn zelf ontwikkeld conform de wettelijke GMP- en HACCP-normen. Door onze producten zelf te ontwikkelen hebben deze precies de juiste samenstelling voor de meest optimale werking.

Alle producten van Vitamunda kunnen complementair worden gebruikt. Dit geldt voor vanaf onze DarmDetox-kuur tot en met de vitamine supplementen en alles ertussenin!

Wij geloven dat een schoon en goed werkend darmstelsel een belangrijke basis is voor een optimaal functionerend lichaam. Onze maag-darm- producten sluiten daarom ook goed aan op de darmreinigingskuur. Dit ondersteunt gezamenlijk weer het hele darmstelsel.

De liposomale werking van onze supplementen zorgen weer voor hoge biologische beschikbaarheid van opneembare vitamines en mineralen in het lichaam.

“De eerste greep om mensen te helpen was het DarmDetox programma, deze ontdekking moet met zoveel mogelijk mensen gedeeld worden!”

– Marion Schaatsbergen

Wat ons onderscheid

100% Pure Fill

Bij Vitamunda leggen wij de lat hoog. Alleen de allerbeste producten worden in ons assortiment opgenomen en verdienen het 100% pure & actieve ingrediënten logo.

Alle producten worden uiterst zorgvuldig samengesteld. Elk ingrediënt wordt kritisch geselecteerd op kwaliteit en zuiverheid. Alleen de beste ingrediënten komen terecht in onze producten. Géén onnodige stoffen. Géén goedkope alternatieven. Gewoon helemaal puur.

Dat is voor ons de betekenis van 100% pure & actieve ingrediënten. 100% pure ingrediënten, 100% gevuld.

Enjoy life longer!

Benieuwd naar hoe u gezonder kan gaan leven? Wij helpen u graag op dit mooie avontuur. Als u vragen heeft of meer wil weten over ons of onze producten, neem gerust contact met ons op. Wij helpen graag mee op persoonlijk level om uw doelen te halen!

Samen bouwen we aan een gezonde toekomst!

Neem voor vragen contact met ons op: 035 - 544 87 52