Selecteer een pagina

Betaalmethodes

Ontdek de eenvoud van veilig winkelen bij Vitamunda. Met diverse betaalopties, waaronder wereldwijde kaarten zoals Visa en Maestro, bieden we een breed scala aan mogelijkheden. Voor Nederlandse klanten is er iDEAL, de vertrouwde methode voor directe en veilige online betalingen. Bij ons staat gemak centraal, zodat je zorgeloos kunt genieten van jouw winkelervaring.

Betalingen met creditcard en debetkaart

Onze creditcardopties voor flexibele betalingen. Voor moeiteloos en direct betalen kies je voor onze debetkaartopties, waarbij het bedrag direct van je bankrekening wordt afgeschreven. Shop met vertrouwen en gemak – wij hebben de perfecte kaart voor jou.

PayPal

Betaal snel en veilig met PayPal. Koppel eenvoudig je bankrekening of creditcard aan je account en geniet van moeiteloze transacties over de hele wereld. En het is kosteloos!

KBC

Maak gebruik van KBC voor een naadloze betaalervaring. Betrouwbaar en efficiënt, met de mogelijkheid om direct vanaf je KBC-rekening te betalen.

Belfius

Belfius biedt een vertrouwde betaaloptie voor klanten. Betaal gemakkelijk en veilig via je Belfius-rekening, met de zekerheid van een gerenommeerde bank.

iDEAL betalingen

Ontdek moeiteloos online winkelen met iDEAL, de Nederlandse standaard voor veilige en directe betalingen. Betaal snel en gemakkelijk via je vertrouwde bankomgeving, zonder gedoe. Maak jouw online ervaring soepel en efficiënt met iDEAL.

Klarna: Achteraf betalen

Shop met gemoedsrust dankzij Klarna’s “Achteraf betalen” optie. Ontvang je producten eerst en betaal op een later moment, zodat je zeker weet dat je tevreden bent met je aankoop.

Let op: je krijgt hierbij een factuur van Klarna en niet van Vitamunda.

Apple Pay

Ervaar het gemak van Apple Pay – snel, veilig en zonder gedoe. Betaal met een vingerafdruk of gezichtsherkenning via je Apple-apparaat en maak winkelen een fluitje van een cent.

Bancontact

Maak gebruik van Bankcontact voor een vlotte en betrouwbare betaalervaring. Eenvoudig betalen via je Belgische bankrekening, met de garantie van een veilige transactie.

 

Neem voor vragen contact met ons op: 035 - 544 87 52