Selecteer een pagina

Werken bij Vitamunda

Financieel administratief medewerker

Ben jij die secure financiële medewerker die in ons groeiende bedrijf diverse administratieve en financiële taken wil oppakken? Ben je goed in het Duits en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan zoeken wij jou!

Vitamunda BV te Soest is een ambitieus, snel groeiend bedrijf dat via de groothandel, therapeuten en consumenten oa via websites hoogwaardige gezondheidsproducten op de markt brengt (zie o.a. www.vitamunda.nl , www.vitamunda.de , www.lipocelltech.com., www.naturepower.de). Om onze groei verder te kunnen uitvoeren zijn wij per 1-12-2022 op zoek naar een:

Financieel medewerker junior (32-40 uur)

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

– Debiteuren/crediteuren beheer

– Verwerken bankmutaties

– Inboeken facturen

– Algehele ondersteuning financiële administratie(s)

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een collega die goed kan samenwerken, betrokken en resultaatgericht is. Daarnaast ben je zelfstandig, positief en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Affiniteit met financieel en administratief werk is onmisbaar. Je hebt ervaring met een boekhoudkundig pakket en je werkt nauwkeurig. Verder heb je minimaal MBO werk/denk niveau en ben je woonachtig in de regio. Je kunt je goed redden in het Duits en kan dit ook lezen.

Eigenschappen:

– Secuur

– Administratief en cijfermatig onderlegd

– Adhoc werkzaamheden kunnen oppakken

– Flexibel

– Initiatiefrijk

– Minimaal MBO werk- en denkniveau

– Kennis van een boekhoudkundig pakket zoals Exact Online

– Goede beheersing van de Nederlandse taal. Duitse en Engelse taal is een pre

Ons aanbod:

Een marktconforme beloning + aantrekkelijke secondaire arbeidsvoorwaarden in een prettige werkomgeving in Soest. Onze cultuur is open, eerlijk, informeel, korte lijnen en dynamisch. Werktijden worden in onderling overleg bepaald.

Vind jij jezelf in dit profiel passen en heb je zin om mee te helpen om van Vitamunda een nog groter succes te maken? Stuur dan je CV met motivatie naar ester@vitamunda.com.

Soort dienstverband: Fulltime

Parttime uren: 32-40 per week

Duitssprekende klantenservice medewerk(st)er

Ben jij die klantgerichte, vriendelijke en handige duizendpoot die in ons groeiende bedrijf als klantenservice medewerker het team wil komen versterken? Ben jij gedreven, klantgericht en beschik jij over goede Duitse (en Nederlandse) communicatieve en administratieve vaardigheden? Vind jij het leuk om in een enthousiast team waar een informele sfeer heerst, te werken? Start dan als Medewerker Klantenservice bij Vitamunda Duitsland!

Als klantenservice medewerker Duitsland heb je dagelijks contact met bestaande Duitse klanten, zowel per telefoon als e-mail. Daarnaast is er veel afwisseling met diverse projecten zoals Amazon, voedselveiligheidsdocumentatie en verbeteren van processen.

Onze ideale kandidaat is oplossingsgericht, hulpvaardig en flexibel, ordelijk en accuraat en pikt nieuwe computerprogramma’s snel op. Starters zijn welkom. MBO+ werk- en denkniveau.

  • Uitstekende kennis van de Duitse taal in woord en geschrift
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een pre
  • Kennis van Microsoft Office
  • Woonachtig in de buurt van Soest
  • Fulltime beschikbaar

Interesse?

Heb je interesse in de functie van medewerker klantenservice, reageer dan direct met je motivatie en CV t.n.v. Ester vd Veer.

 

Neem voor vragen contact met ons op: 035 - 544 87 52