Superbiotica

Superbiotica – Probioticum met Enzymen
Superbiotica is een nieuw soort probioticum dat voldoet aan de modernste inzichten op het gebied van microbiotica in de darmen. Het bevat niet alleen tien stammen van elk 1 miljard bacteriën, maar ook enzymen van DigeZyme® die de darmwerking ondersteunen. Verkregen door fermentatie, bevat het multi-enzymcomplex een glutenvrije en GGO-vrije samenstelling van onder andere Amylase, Lactase, Cellulase, Lipase en Protease.

Bovendien: Enzymen
Enzymen helpen bij het afbreken van koolhydraten, lactose, cellulose vezels, vetten en eiwitten. Ook zorgen enzymen voor een verminderde toxische belasting die wordt gegenereerd door onverteerd voedsel. Hiernaast geeft het ondersteuning van het immuunsysteem en vergemakkelijkt het een goede nachtrust.

Nieuwe inzichten: Meerdere soorten probiotica effectiever dan eenvoudige probiotica
Volgens de nieuwste inzichten bevat een goed probioticum meerdere soorten bacteriën. Een mix van verschillende soorten probiotica, inclusief bifidobacteriën, lactobacillen en enterokokken, heeft meer effect dan een enkele stam.

Onderzoek heeft aangetoond dat een combinatie van stammen een synergetisch effect heeft. Iedere soort heeft zijn eigen goede eigenschappen, waardoor de werkbaarheid kan worden vergroot. Ook zijn de soorten op meerdere plaatsen in de darm actief, waardoor de kans op overleving van één of meer bacteriesoorten groter is. Hiernaast heeft de combinatie meer gelijkenis met de complexe samenstelling van de natuurlijke darmflora.

Overige ingrediënten: Betaïne, Papaya extract en Bromelaïne (ananas extract)
Papaya biedt ondersteuning bij het bevorderen van de spijsvertering en het helpt brandend maagzuur te verminderen. Ananas-extract draagt bij aan het verminderen van zwellingen en ontstekingen.

Wij kozen voor een maagzuur resistente capsule, zodat de bacteriën de darmen bereiken en niet door het maagzuur worden gedood.

  • 10 verschillende stammen
  • 1 miljard actieve bacteriën per stam, samen 10 miljard
  • Hoog werkzame en hoog gedoseerde bacteriën
  • Uniek door toegevoegde enzymen: DigeZyme®
  • Enzymen helpen bij het afbreken van koolhydraten, lactose, cellulose vezels, vetten en eiwitten.