Selecteer een pagina

Missie

Vitamunda heeft als missie om hoogwaardige voedingssupplementen op de markt te brengen die het lichaam in staat stellen om zo optimaal mogelijk te functioneren. Zodat iedereen die onze producten gebruikt een positief verschil merkt. Alle producten van Vitamunda kunnen complementair gebruikt worden. Een schoon en goed werkend darmstelsel is een belangrijke basis. De maag-darm producten sluiten aan op de darmreinigingskuur en zorgen voor ondersteuning van het gehele maagdarmstelsel. Daarbij zorgen de liposomale supplementen ervoor dat het lichaam hoog opneembare vitamines en mineralen binnenkrijgt. Ons assortiment van complementaire producten is zorgvuldig samengesteld door een team van therapeuten en productontwikkelaars. De producten bevatten alleen de beste ingrediënten en uitsluitend pure en actieve stoffen.

Kwaliteit en innovatie

Met een team van therapeuten met verschillende disciplines; voedingstherapie, colonhydrotherapie, bio-resonantietherapie en natuurgeneeskunde, hebben we veel kennis in huis. Dit team werkt samen om de beste producten samen te stellen en te onderzoeken. Alle producten van Vitamunda zijn zelf ontwikkeld conform de GMP- en HACCP-normen. Door onze producten zelf te ontwikkelen hebben deze precies de juiste samenstelling voor de meest optimale werking. Al onze producten bevatten alleen pure en actieve ingrediënten. Onze producten bevatten dus geen vul-, antiklonter- en conserveringsmiddelen.

Bewust

Vitamunda vindt het belangrijk om in al haar activiteiten rekening te houden met het beperken van de Co² uitstoot. Ook hecht Vitamunda veel belang aan duurzaamheid van de gebruikte materialen. Dit doen wij door zo veel mogelijk gebruik te maken van recyclebare materialen. Zo zijn onze supplementen verpakt in glazen potjes met een lage ecologische footprint. Daarbij hebben de glazen potjes diverse voordelen voor onze producten. Zo laat het potje geen lucht door en houdt de amber kleur van het glas daglicht tegen. Door tenslotte onze productie- en transportprocessen voortdurend te optimaliseren, verlagen wij continu de Co² uitstoot van onze activiteiten.

Persoonlijke service

Ook in haar dienstverlening legt Vitamunda de lat hoog. De klantenservice medewerkers zijn per telefoon, e-mail, chat en social media bereikbaar. Vragen worden snel beantwoord door onze klantenservice.

Internationaal

Vitamunda is actief in een groot aantal Europese landen, met de nadruk op West-Europa. Ook buiten Europa weten klanten ons te vinden. Dankzij goede voorraadplanning en korte levertijden kunnen wij zowel groothandel als professional en consument in binnen- en buitenland snel bedienen.

Groothandel en professionals

Wij leveren onze producten met of zonder eigen label aan groothandel. Professionals met een eigen praktijk die werkzaam zijn in de branche kunnen bij Vitamunda ook profiteren van gunstige inkoopprijzen. Wilt u hierover meer informatie, neemt dan contact op met onze klantenservice, bereikbaar op 035-5448752 op werkdagen van 9.00 – 17.30 uur.

Neem voor vragen contact met ons op: 035 - 544 87 52