Smakelijker kunnen we het niet maken

2 mei 2016

Elk mens is anders en reageert op een unieke wijze op onze Darm Detox kuur. Wanneer en hoe de biofilm het lichaam verlaat kan verschillen, belangrijk om te weten is dat de kuur wel altijd werkt.

Wanneer verlaat de biofilm het lichaam?
Sommige gebruikers nemen na een dag al de biofilm waar bij het toiletbezoek. Bij anderen zit de biofilm wat vaster aan de darmwand en hierdoor kan de biofilm 2-3 dagen op zich laten wachten. Bij een klein percentage van de gebruikers komt de ontlasting niet direct op gang tijdens de kuur. Het is niet noodzakelijk dat men direct of dagelijks stoelgang heeft tijdens de kuur, het is volstrekt normaal als je om de paar dagen stoelgang hebt.

Sommige mensen hebben een wat hardnekkigere biofilm. De biofilm kan hierdoor wat later loskomen, maar dit kan geen kwaad. Bij enkelen komt de biofilm pas los als men klaar is met de kuur of nadat men weer normaal eet. Ook dit is geen probleem. De kuur doet altijd zijn werk, of de biofilm er nu na 1 of pas na 7 dagen uitkomt, het resultaat is gewoon wat later.

Hoe ziet de biofilm eruit?
Als de biofilm het lichaam verlaat kan dit op meerdere manieren gebeuren. De biofilm kan er in één keer uit floepen of gewoon in delen zonder dat je dat echt merkt. De ontlasting kan er anders uitzien dan normaal.

Als de biofilm wat hardnekkiger is en het daarom even duurt voordat de biofilm het lichaam verlaat, soms pas als  men weer normaal gaat eten, kan het zijn dat de biofilm niet meer echt herkenbaar is. De biofilm lijkt in dit geval meer op normale ontlasting. Testen hebben uitgewezen dat de biofilm er wel altijd uitkomt, alleen heeft deze een andere structuur. Wees gerust dat de Darm Detox kuur bij iedereen anders werkt, maar dat de biofilm op welke manier dan ook je lichaam verlaat.

Klik hier voor voorbeelden van verschillende soorten biofilm>>

Smakelijker kunnen we het niet maken!