Darm Detox Als Basis

17 juni 2016

Wist je dat Darm Detox het enige darmreinigingsproduct is dat ervoor zorgt dat de schadelijke biofilm in de darm zonder agressieve middelen de darm verlaat, met daarin meenemend de in deze biofilm aanwezige virussen, bacteriën, schimmels en parasieten?

Gevolgen schadelijke biofilm
Door de aanwezigheid van de biofilm droogt de gezonde slijmlaag (Glycocalix) in de darm uit en gaat de darmwand ontsteken. Hierdoor ontstaat het lekkende darm syndroom. Hiernaast wordt door de aanwezigheid van de biofilm de opname van voedingsstoffen, vitaminen en mineralen sterk bemoeilijkt.

Schone darm neemt meer voedingsstoffen op
Als de biofilm is verdwenen door gebruik van de Darm Detox kuur, zal ook de opname van voedingsstoffen, vitaminen en mineralen erg verbeteren. Na het doen van de Darm Detox kuur kun je meer rendement uit je voeding halen. Hiernaast levert het slikken van supplementen veel meer succes op. De reden om supplementen te slikken is om er qua gezondheid en/of fitheid beter van te worden. Als door de aanwezigheid van de biofilm deze vaak dure supplementen niet volledig worden opgenomen, is dit zonde van het geld en de moeite.

Oplossing: Darm Detox
Het is erg goed om eerst een Darm Detox kuur te doen, voordat je supplementen gaat slikken. Na het doen van een Darm Detox kuur kun je veel sneller en betere resultaten behalen dan zonder het doen van een Darm Detox kuur.