Andere Darmreinigingsmethoden

13 mei 2016

Er bestaan veel darmreinigingsproducten en hierdoor ontstaat de vraag waarin Darm Detox zich onderscheidt ten opzichte van deze reguliere producten.

Reguliere darmreinigingsproducten
Veel darmreinigingsproducten bevatten ingrediënten die een ‘schurende’ werking hebben en hierdoor krampen en diarree kunnen opwekken. Naast deze vervelende bijwerking wordt ook vaak de biofilm niet volledig verwijderd.

Darmspoeling (Colonhydrotherapie)
De methode van de darmspoeling met water is weliswaar effectief, maar reinigt alleen de dikke darm. De dunne darm en de 12-vingerige darm blijven dan nog over waar niets mee gebeurt.

Slijmoplossende middelen
Er zijn ook darmreinigingsproducten die slijmoplossend werken en zowel de gezonde als de slechte slijmlagen in de darm oplossen. Dit is echter schadelijk voor de darmwand.

Darm Detox
Nu is er eindelijk een uniek product dat al deze nadelen níet heeft. Darm Detox zorgt ervoor dat niet alleen de dikke darm, maar het gehele darmstelsel op een effectieve, comfortabele en gemakkelijke manier gereinigd wordt zonder schurende werking.

Het is tevens belangrijk om te weten dat Darm Detox geen enkel slijmoplossend bestanddeel bevat en niet de gezonde slijmlaag in de darmen aantast. Darm Detox is juist een product dat bevochtigend werkt en daarmee de darmwand doet opleven.