Masterclass Darmherstel

De Masterclass Darmherstel is bedoeld voor alle therapeuten die weten hoe belangrijk het optimaal functioneren van het darmstelsel is voor de gehele gezondheid van de mens. Men kan het darmstelsel reinigen, maar daarna is het enorm belangrijk dat de darmwand, die door jarenlange dysbiose en vervuiling veel te doorlaatbaar is geworden, wordt hersteld. Met reinigen alleen wordt dit niet automatisch gerepareerd. Veel therapeuten komen dan niet verder in hun kennis dan het voorschrijven van Glutamine en weten soms niet dat dit bij specifieke personen schadelijk kan zijn.

Er wordt daarom uitleg gegeven over het “Leaky Gut Syndrome” en er zal ingegaan worden op het ontstaan van de biofilm en waarom het verwijderen hiervan essentieel is. Ook wordt ingegaan op voor- en nadelen van de verschillende methodes om de biofilm te bestrijden. Welke producten zijn wel geschikt om de darmwand te herstellen en welke niet? Welke werking hebben de afzonderlijke producten nu precies en wanneer kies je voor welk product? Ook is het van belang te weten wanneer men kan beginnen met het innemen van probiotica en welke soorten zijn er nu eigenlijk het meest geschikt na een darmreiniging? Hiernaast zal ook aan bod komen welk dieet het beste is voor darmherstel en de uitkomst hiervan kan voor veel therapeuten erg verrassend zijn.

Over de spreker

De Masterclass zal gegeven worden door Mw. Marion Schaatsbergen, bijna 35 jaar werkzaam als Natuurgeneeskundig Therapeut. Zij is eigenaar van Naturaad B.V. en Wibronics. Ook heeft zij in haar bedrijf Naturaad een afdeling opleidingen waar zij therapeuten opleidt als Detox Coach en Anti-stralingsdeskundige. Verder verzorgt zij trainingen bij de Ortho Health Foundation. Zij is oud-redacteur van het blad De Natuur uw Arts, schrijft regelmatig artikelen en geeft veel lezingen voor bedrijven die natuurlijke supplementen verkopen. Gedurende haar carrière heeft zij zich gespecialiseerd in het principe van darmreiniging en darmherstel en was zij lange tijd werkzaam als colonhydrotherapeute.

Praktische informatie

De Masterclass Darmherstel vindt plaats op zaterdag 14 oktober 2017 van 13.00 uur t/m 17.00 uur.
De aanvang is om 12.30 uur.

Locatie: Hilton Royal Parc Soestduinen.

Adresgegevens:
Hilton Royal Parc Soestduinen
Van Weerden Poelmanweg 4-6
3768 MN Soestduinen

De kosten bedragen €39,- excl. BTW per persoon.

Marion Schaatsbergen

Marion Schaatsbergen

Natuurgeneeskundig Therapeut