Detoxine

Detoxine – gezuiverd water met fulvinezuur
Fulvinezuur is de grote transporteur in de natuur. Het gaat de cellen van planten, dieren en mensen binnen en brengt voedingsstoffen naar precies de juiste cellen. Fulvinezuur kan door haar unieke eigenschappen iedere cel binnendringen. Zodra de voedingsstoffen zijn afgeleverd, brengt fulvinezuur eventueel aanwezige toxines (zware metalen en pesticiden) in de cellen weer naar buiten. Hiernaast kan fulvinezuur ervoor zorgen dat men minder snel ziek wordt, aangezien fulvinezuur schimmels, virussen, bacteriën en parasieten doodt.

Het ontstaan van fulvinezuur
Fulvinezuur wordt normaal door bacteriën in de bodem gemaakt. In gezonde grond zitten bacteriën die van verteerde planten- en dierenresten humus maken. Humus bestaat uit humuszuur en fulvinezuur. Fulvinezuur wordt door de wortels van de planten opgenomen en zorgt ervoor dat de plant de voor de mens niet-opneembare mineralen omzet in opneembare mineralen. Mensen en dieren eten vervolgens deze planten en krijgen op deze manier fulvinezuur binnen.

Tekort aan fulvinezuur door kunstmest
Fulvinezuur zou in grote mate in ons voedsel aanwezig moeten zijn, maar vanwege de moderne landbouw is hier een groot tekort aan. Boeren werken tegenwoordig niet meer met humus, maar met kunstmest en bestrijdingsmiddelen. Helaas werkt dit de vorming van humus en hiermee fulvinezuur tegen. Het resultaat hiervan is dat planten, mensen en dieren weinig tot geen fulvinezuur meer binnen krijgen.

Gevolgen tekort fulvinezuur
Als gevolg van het tekort aan fulvinezuur, kan men een steeds mindere afweer tegen schimmels, bacteriën, virussen en parasieten krijgen. Bij een gebrek aan fulvinezuur kunnen de lichaamscellen dicht slibben met allerlei afvalstoffen die zich overal gaan ophopen. Deze ophopingen van giftige stoffen kunnen voor allerlei moderne welvaart ziekten zoals reuma, fibromyalgie en hart- en vaatziekten zorgen.

Detoxine is vrij van verontreiniging
Fulvinezuur is een ‘missing link’ in ons voedsel, maar Detoxine biedt hier uitkomst. Fulvinezuur is beschikbaar als supplement en is gemakkelijk in te nemen. Detoxine bevat gezuiverd water met fulvinezuur dat gemaakt is onder gecontroleerde omstandigheden en is gegarandeerd vrij van verontreinigingen.

Circulaire werking
Het unieke aan fulvinezuur is dat het een circulaire werking heeft. Dit wil zeggen dat fulvinezuur in omloop blijft. Als mensen fulvinezuur binnenkrijgen en dit vervolgens uitscheiden, komt het weer in de grond te zitten. Vervolgens nemen planten dit fulvinezuur op en kunnen dieren en mensen dit binnenkrijgen door deze gewassen te eten. Fulvinezuur gaat hierdoor niet verloren en wordt hergebruikt

Voordelen Detoxine

  • Bevordert de opname van voeding(supplementen)
  • Voert zware metalen af
  • Helpt bij de bestrijding van infecties
  • Verhoogt en behoudt de weerstand en vitaliteit