Darmherstelprogramma

We hebben een totaal darmherstelprogramma samengesteld bestaande uit de producten Repaira, Superbiotica, Digesta en Enzyma. Dit programma ondersteunt het herstel van het darmstelsel en de spijsvertering.

Deze vier producten werken synergistisch met elkaar samen om bij te dragen aan het optimaal functioneren van de darm en de spijsvertering. Dit darmherstelprogramma kan als aanvulling op de Darm Detox kuur of los gevolgd worden.

Repaira

Repaira is ontworpen om te helpen bij het herstel van de darmwand nadat deze door jarenlange aanwezigheid van virussen, bacteriën, schimmels, parasieten en gifstoffen veel te doorlaatbaar is geworden. Repaira biedt ondersteuning bij het verhelpen van de ‘gaatjes’ en ontstekingen in de darmwand. Hiernaast helpt Repaira de ziekmakende organismen in de darm te doden en de goedaardige bacteriën te voeden.

Superbiotica

Superbiotica is een product dat met een zeer groot aantal goedaardige bacteriesoorten de darmflora helpt aan te vullen. Als men dit product combineert met het nemen van onze Repaira, dan zal de Repaira ook bijdragen aan het voeden van de darmflorabacteriën in Superbiotica. De aanwezigheid van voldoende goedaardige darmbacteriën ondersteunt een optimale voedselvertering.

Digesta

Digesta helpt het tekort aan maagzuur en galvloeistof weer aan te vullen. Dit biedt ondersteuning bij het goed verteren van proteïnen en het ontstaan van een barrière tegen parasieten, bacteriën en virussen in het spijsverteringskanaal.

Enzyma

Enzyma helpt het tekort aan enzymen aan te vullen. Het biedt ondersteuning bij het optimaal verteren van voedsel. Dit kan leiden tot een betere opname van voedingsstoffen, waardoor het lichaam zich veel beter kan herstellen.

Protocol Darmherstelprogramma

Voor een optimaal resultaat kunnen de vier producten als volgt gebruikt worden:

 

Maand 1: Repaira + Enzyma + Digesta

Repaira
Duur: 1 maand
Dagelijkse dosering: driemaal daags 2 capsules
Wanneer: bij of net voor de drie hoofdmaaltijden met water

Enzyma
Duur: 1 maand
Dagelijkse dosering: driemaal daags 1 capsule
Wanneer: voor de eerste hap van de drie hoofdmaaltijden met water

Digesta
Duur: 1 maand
Dagelijkse dosering: driemaal daags 1 capsule
Wanneer: na de laatste hap van de drie hoofdmaaltijden met water

 

Maand 2: Superbiotica (nadat Repaira zijn werk heeft gedaan)

Superbiotica
Duur: 1 maand
Dagelijkse dosering: tweemaal daags 1 capsule
Wanneer: in de ochtend met water (na het opstaan) / In de avond met water (voor het slapen)

Bestellen


  • Aanbieding!

    Darmherstelprogramma

    In winkelmand 177,75 149,95