Selecteer een pagina

Hoe de DarmDetox te gebruiken

Op deze afbeelding zie je een vrouw die zich bewust is van haar darm

De DarmDetox wordt verkocht als 3, 6 of 12 daagse kuur. Dit heeft een reden en vele mensen vragen vaak hoe het nu zit met dat verschillend aantal dagen. Hier zullen we uitleggen welke soort kuur van de DarmDetox voor u geschikt is.

De 6-daagse DarmDetox kuur

We zullen beginnen met de 6 daagse kuur. Dit komt omdat het eigenlijk de bedoeling is dat je als eerste keer met een 6 daagse kuur begint. De reden hiervoor is omdat als je begint aan een DarmDetox kuur je vaak veel biofilm in de darm hebt zitten en de kuur is bedoeld om die biofilm uit de darm te verwijderen. Met een 6 daagse kuur krijgt je lichaam volop de tijd om ze veel mogelijk biofilm te verwijderen. Ook krijgt het lichaam dan volop de tijd om het bloedsuiker gehalte weer op het natuurlijke peil terug te krijgen. Je lichaam kan dan ook flink wat gifstoffen uit het bloed kwijtraken en allerhande lichamelijke klachten en pijntjes te laten verminderen.

De 3-daagse DarmDetox kuur

Deze 3 daagse kuur is eigenlijk bedoeld als herhalings kuur. Het is een natuurlijk gegeven dat de biofilm langzaam aan weer een beetje kan terug groeien, dus het is optimaal als men om de 6 of 12 maanden de kuur herhaalt met een 3 daagse kuur. Echter is het zo dat er mensen zijn die voor de eerste kuur die ze doen niet de tijd kunnen nemen voor een 6 daagse kuur. Of mensen die wat voorzichter willen starten omdat er bepaalde lichamelijke situaties zijn waarbij men rustiger aan wil doen. Of vanwege een wat smallere portomonee. Natuurlijk heeft het lichaam bij een 3 daagse kuur niet zo veel tijd om dezelfde hoeveelheid biofilm kwijt te raken, maar in dit geval geldt dat elke hoeveelheid biofilm die je kunt kwijtraken, altijd beter is dan niets. Het lichaam zal zeer dankbaar zijn voor elke hoeveelheid biofilm die het kan kwijtraken, dus een 3 daagse kuur als eerste keer is zeker de moeite waard.

De 12-daagse DarmDetox kuur 

Het is de meest langdurige kuur van de 3 soorten kuren en deze is bedoeld voor diegenen die meteen serieus van start willen gaan. Deze kuur kan zeer goed worden gebruikt als startpunt van een goed dieet waarbij men flink wat gewicht zou willen verliezen. Tijdens deze 12 daagse kuur kan men namelijk al de eerste belangrijke kilo’s verliezen en ook flink wat buikomvang. Daarnaast zal het bloedsuikergehalte helemaal weer op peil komen zodat men, als men weer gaat eten veel minder trek in zoetigheid zal hebben. Ook smaakt alles na het zo’n van zo’n kuur veel beter en de trek in allerlei slecht voedsel zal flink verdwijnen. De huid zal er stralen gaan uitzien en bepaalde vermoeidheids klachten zullen ook afnemen. Men zal ook helderder gaan denken en betere concentratie krijgen na de kuur. Vanzelfsprekend is dit na de 3 en 6 daagse kuur ook al het geval, maar na de 12 daagse kuur is dit het meest merkbaar.

Welke soort kuur je ook kiest, je lichaam zal er als je de gebruiksaanwijzingen goed volgt erg blij van worden!

Laatste blogs:

Aanbevolen Product

Al meer dan 120.000 behandelingen verkocht sinds 2016

DarmDetox | 6-daagse kuur

R

100% natuurlijke ingrediënten

R

Geen suikers of kunstmatige zoetstoffen toegevoegd

R

Aanbevolen door meer dan 1,000 therapeuten

R

Niet schurend, zacht voor de dikke darm en toch effectief

R

Professionele kuur makkelijk thuis te doen

R

7 verzadigende voedzame shakes per dag

R

Complete set met shakes, shaker, tips en instructieboekje

Veelgestelde vragen over DarmDetox met Chlorella

Wat maakt DarmDetox met Chlorella anders dan andere darm reinigingsproducten?

Vanwege strenge wetgeving op claims over actieve ingrediënten in supplementen kunnen we alleen toegestane bewoording over de werking van Chlorella delen. Dit ingrediënt draagt bij aan een algemene detoxificatie, en inmiddels zijn er al 120.000+ kuren gedaan en bevelen al meer dan 1200 professionals ons aan bij klanten. Het is namelijk ook een professionele kuur die thuis gedaan kan worden. Dit laat zien dat onze kuur een erge unieke werking heeft.

Is het gezond om je darmen te reinigen

Een darmreiniging vormt een heilzame ervaring voor je gehele lichaam, aangezien het bevorderen van gezonde darmen niet alleen bijdraagt aan een vitaal lichaam, maar ook aan een heldere geest. Soms wordt er wel gesteld dat de darmen je hersenen beïnvloeden. Door je te richten op het reinigen van je darmen, geef je jezelf de mogelijkheid om een stabiele basis te leggen voor je algehele welzijn.

Een optimaal functionerend spijsverteringsstelsel is essentieel voor een gezonde levensstijl. Het reinigen van je darmen helpt niet alleen bij het verwijderen van ongewenste stoffen en toxines, maar bevordert ook de opname van voedingsstoffen die invloed hebben op je energieniveau en immuunsysteem.

Het belang van gezonde darmen strekt zich verder uit dan alleen fysieke voordelen. Een evenwichtig darmkanaal heeft aantoonbaar invloed op je mentale welzijn. Door te investeren in een gezonde darmflora draag je bij aan een positieve gemoedstoestand en helder denkvermogen.

Kortom, een doordachte darmreiniging is niet slechts een fysieke handeling; het is een stap naar een holistisch welzijn, waarin zowel je lichaam als geest de vruchten kunnen plukken.

Hoe weet je of je darmen schoon zijn?

Wanneer je darmen schoon zijn, kun je dat merken aan de dikte en kleur van je ontlasting. Het zal dan veranderen van smeuïg, dik en bruin, naar steeds dunner wordende bruine vloeistof. De eigenschappen van schone darmontlasting zijn de bruine kleur, in een worstvorm, die niet al te sterk ruikt. De ontlastingsfrequentie kan dan zijn van 1x per dag tot drie keer per week. Het belangrijkste is dat je geen last hebt van enige ongemakken of obstipatie.

Het is belangrijk op te merken dat individuele variaties normaal zijn, en veranderingen in dieet, hydratatie, en stressniveaus kunnen de kenmerken van ontlasting beïnvloeden. Als je echter aanzienlijke veranderingen opmerkt die aanhouden of gepaard gaan met symptomen zoals buikpijn, is het verstandig om professioneel medisch advies in te winnen.

Kortom, de darmen zijn schoon als er geen “gekke” toevoegingen of andere onregelmatigheden worden geconstateerd dat relatie heeft met de ontlasting of ontlasting frequentie.

Neem voor vragen contact met ons op: 035 - 544 87 52