Selecteer een pagina

Vitamunda bestaat 10 jaar, maar hoe is Vitamunda als bedrijf ontstaan?

Op deze afbeelding zie je een vrouw die zich bewust is van haar darm

Vanwege het feit dat de firma Vitamunda 10 jaar bestaat zijn wij erg trots u onze geschiedenis te kunnen vertellen.

Het begint bij Marion Schaatsbergen

De firma Vitamunda is voortgekomen uit de productontwikkeling die Mw. Marion Schaatsbergen deed in haar natuurgeneeskundige praktijk. Zij is degene die de grondlegger is van het bedrijf Vitamunda en ontwikkelt alle producten.

Marion Schaatsbergen is reeds meer dan 40 jaar Algemeen Natuurgeneeskundig Therapeut, opgeleid aan de Academie voor Natuurgeneeskunde te Hilversum. Zij heeft zich gedurende haar carrière gespecialiseerd in de techniek van de Darmreiniging en Bio-Resonantie. De meeste mensen kunnen zich bij het woord Darmreiniging wel wat voorstellen, maar het woord Bio-Resonantie behoeft enige uitleg.

Wat is Bio-Resonantie?

Bio-Resonantie houdt in dat men werkt met een apparaat dat de energie van alle organen van het lichaam meten kan. Dit is een trefzekere methode om het functioneren van de organen te kunnen diagnosticeren en men kan daarbij meteen zien welke natuurlijke middelen de werking van de organen die men meet kunnen beïnvloeden. Zo heeft Marion decennialang de organen van haar cliënten kunnen meten en kunnen zien welke natuurlijke middelen deze organen daadwerkelijk verbeterden. Ze is haar hele carrière op zoek geweest naar een darmreinigings-middel dat heel effectief is in het reinigen van het gehele darmstelsel en niet alleen de dikke darm zoals met darmspoelingen wel het geval is. Zo heeft zij uit Azië een formule gevonden die in staat is om de gehele darm op unieke wijze te reinigen zonder de darmwand te irriteren of de gezonde bacteriën te schaden. Daarnaast is deze formule ook als enige in staat de schadelijke Biofilm, een soort van slijmlaag die gevormd wordt door ziekmakende bacteriën en die voor veel gezondheidsklachten kan zorgen, zonder enige moeite te verwijderen.

Het eerste product

Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van het middel DarmDetox, dat vandaag de dag marktleider is op het gebied van darmreiniging. Zij kon meten dat dit middel de werking van het gehele darmstelsel daadwerkelijk verbeterde en dat was nog bij geen enkel ander middel voorgekomen. Om die reden heeft zij het middel op grote schaal in haar praktijk ingezet met verbluffende resultaten. Niet alleen verbeterden de meetwaarden van de darmstelsels van haar cliënten enorm, maar verdwenen vaak vele andere soorten gezondheidsklachten.

Marion heeft hierdoor een visie gekregen om deze formule in handen te kunnen geven bij het grote publiek die op deze wijze ook de voordelen van een verbeterde gezondheid bij zichzelf teweeg konden brengen door het gebruik van het middel. Om die reden is de firma Vitamunda in het leven geroepen.

Nog steeds in ontwikkeling

Het eerste jaar was Vitamunda nog gevestigd in het pand van de praktijk van Marion, maar de verkoop verliep dusdanig goed dat er al spoedig moest worden uitgebreid in zowel mankracht als ruimte. Het resultaat daarvan is dat Vitamunda momenteel in heel Europa en delen van de rest van de wereld operationeel is. Het hoofdkantoor heeft een mooi plekje gevonden in het gebouw van de oude Rabobank op het kerkplein in Soest. Er zijn momenteel in totaal 25 mensen werkzaam en we breiden nog steeds uit omdat de vraag naar producten van de beste kwaliteit zoals die van Vitamunda blijft toenemen.

Daarnaast breiden wij het assortiment steeds uit met nieuwe formules die Marion op basis van goede werkzaamheid ontwikkelt. Hieruit zijn naast de serie darmherstellende preparaten ook de lijn van Liposomale vitamines en mineralen voortgekomen waarvoor Vitamunda wereldwijd ook een van de marktleiders is geworden.

Laatste blogs:

Hoe de DarmDetox te gebruiken

Hoe de DarmDetox te gebruiken

De DarmDetox wordt verkocht als 3, 6 of 12 daagse kuur. Dit heeft een reden en vele mensen vragen vaak hoe het nu zit met dat verschillend aantal...

Aanbevolen Product

Al meer dan 120.000 behandelingen verkocht sinds 2016

DarmDetox | 6-daagse kuur

R

100% natuurlijke ingrediënten

R

Geen suikers of kunstmatige zoetstoffen toegevoegd

R

Aanbevolen door meer dan 1,000 therapeuten

R

Niet schurend, zacht voor de dikke darm en toch effectief

R

Professionele kuur makkelijk thuis te doen

R

7 verzadigende voedzame shakes per dag

R

Complete set met shakes, shaker, tips en instructieboekje

Veelgestelde vragen over DarmDetox met Chlorella

Wat maakt DarmDetox met Chlorella anders dan andere darm reinigingsproducten?

Vanwege strenge wetgeving op claims over actieve ingrediënten in supplementen kunnen we alleen toegestane bewoording over de werking van Chlorella delen. Dit ingrediënt draagt bij aan een algemene detoxificatie, en inmiddels zijn er al 120.000+ kuren gedaan en bevelen al meer dan 1200 professionals ons aan bij klanten. Het is namelijk ook een professionele kuur die thuis gedaan kan worden. Dit laat zien dat onze kuur een erge unieke werking heeft.

Is het gezond om je darmen te reinigen

Een darmreiniging vormt een heilzame ervaring voor je gehele lichaam, aangezien het bevorderen van gezonde darmen niet alleen bijdraagt aan een vitaal lichaam, maar ook aan een heldere geest. Soms wordt er wel gesteld dat de darmen je hersenen beïnvloeden. Door je te richten op het reinigen van je darmen, geef je jezelf de mogelijkheid om een stabiele basis te leggen voor je algehele welzijn.

Een optimaal functionerend spijsverteringsstelsel is essentieel voor een gezonde levensstijl. Het reinigen van je darmen helpt niet alleen bij het verwijderen van ongewenste stoffen en toxines, maar bevordert ook de opname van voedingsstoffen die invloed hebben op je energieniveau en immuunsysteem.

Het belang van gezonde darmen strekt zich verder uit dan alleen fysieke voordelen. Een evenwichtig darmkanaal heeft aantoonbaar invloed op je mentale welzijn. Door te investeren in een gezonde darmflora draag je bij aan een positieve gemoedstoestand en helder denkvermogen.

Kortom, een doordachte darmreiniging is niet slechts een fysieke handeling; het is een stap naar een holistisch welzijn, waarin zowel je lichaam als geest de vruchten kunnen plukken.

Hoe weet je of je darmen schoon zijn?

Wanneer je darmen schoon zijn, kun je dat merken aan de dikte en kleur van je ontlasting. Het zal dan veranderen van smeuïg, dik en bruin, naar steeds dunner wordende bruine vloeistof. De eigenschappen van schone darmontlasting zijn de bruine kleur, in een worstvorm, die niet al te sterk ruikt. De ontlastingsfrequentie kan dan zijn van 1x per dag tot drie keer per week. Het belangrijkste is dat je geen last hebt van enige ongemakken of obstipatie.

Het is belangrijk op te merken dat individuele variaties normaal zijn, en veranderingen in dieet, hydratatie, en stressniveaus kunnen de kenmerken van ontlasting beïnvloeden. Als je echter aanzienlijke veranderingen opmerkt die aanhouden of gepaard gaan met symptomen zoals buikpijn, is het verstandig om professioneel medisch advies in te winnen.

Kortom, de darmen zijn schoon als er geen “gekke” toevoegingen of andere onregelmatigheden worden geconstateerd dat relatie heeft met de ontlasting of ontlasting frequentie.

Neem voor vragen contact met ons op: 035 - 544 87 52