Selecteer een pagina

Hoe de lijn van liposomale Vitamunda producten tot stand is gekomen.

Op deze afbeelding zie je een vrouw die zich bewust is van haar darm

De producten van de firma Vitamunda worden ontwikkeld door Marion Schaatsbergen die meer dan 40 jaar ervaring heeft als Natuurgeneeskundig Therapeut. Zij meet met een specifiek Bio-Resonantie apparaat welke middelen wel en welke middelen geen goede werking hebben voor het lichaam van haar cliënten. Met een dergelijk apparaat kun je direct zien welke middelen wel en welke middelen niet goed werken voor een lichaam.

Meten is weten

Het was Marion door het meten met dit apparaat al jarenlang opgevallen dat vele supplementen niet goed werden opgenomen door het lichaam. Ze werkte toen alleen maar met producten van de destijds beste kwaliteit, maar toch konden deze middelen niet tot in de cellen van het lichaam doordringen. Dit is overigens ook een wetenschappelijk aangetoond feit, maar Marion hield zich vooral bezig met het zoeken naar middelen die wél konden worden opgenomen in de lichaamscellen.

Toen er eenmaal een jaar of 10 geleden de eerste zogenaamde Liposomale middelen op de markt kwamen, kon zij met meten een groot verschil zien. Deze middelen werden dus wel in de cellen opgenomen omdat ze bestaan uit een soort van vetbolletje waar de vitamines en mineralen in zitten opgesloten. De stof waaruit het vetbolletje bestaat is van dezelfde substantie als waarvan onze celwanden zijn gemaakt. Het lichaam heeft continu de behoefte aan deze stof omdat het ook continu de cellen moet vervangen om goed te blijven functioneren. Het lichaam trekt dus meteen het vetbolletje naar de cellen toe, waar het versmelt met de celwanden die zich zo verjongen. In dit proces wordt het mineraal of de vitamine binnenin de cel afgegeven.

De manier

Dit is een briljante manier van toedienen van supplementen. Maar het is erg belangrijk dat de liposomen waar deze middelen van zijn gemaakt van de allerhoogste kwaliteit zijn. Marion kon meten dat de gewone liposomale middelen die er op de markt waren naast conserveringsmiddelen ook smaakstoffen en andere ongewenste stoffen bevatten. Gezien het feit dat Vitamunda alleen maar de allerhoogste kwaliteit producten wil fabriceren ging Marion op zoek naar een oplossing om liposomen te kunnen laten fabriceren die geen enkel soort van ongewenste stoffen bevatten. Zij vond na jarenlang speuren een geniale Amerikaanse Biochemicus die liposomen wist te fabriceren op een droge manier en deze liposomen hadden geen enkele toevoeging van conserveringsmiddelen of smaakstoffen nodig.

Deze droge liposomen gaven een zeer sterke verbetering toen Marion ze op haar cliënten kon testen en zo werd besloten dat dit de middelen waren waar Vitamunda mee op de markt ging komen. Vitamunda begon met een beperkt aantal middelen zoals Vitamine C, Magnesium, D3 K2 Magnesium en een Multivitamine en mineralen preparaat. Echter bleek er dusdanig veel behoefte te zijn aan dergelijk goed werkzame middelen dat de serie snel uitgebreid diende te worden met vele andere middelen. Dit heeft geresulteerd in een van de meest uitgebreide series liposomale supplementen op de wereldwijde markt. Dit betekent dat Vitamunda momenteel behoort tot de top 5 van bedrijven die liposomale producten aanbieden op de gehele markt.

Laatste blogs:

Hoe de DarmDetox te gebruiken

Hoe de DarmDetox te gebruiken

De DarmDetox wordt verkocht als 3, 6 of 12 daagse kuur. Dit heeft een reden en vele mensen vragen vaak hoe het nu zit met dat verschillend aantal...

Aanbevolen Product

vitamine d3 en k2

Al 4845 gezonde Nederlanders gingen je dit jaar voor!

Liposomale D3 K2 Magnesium | 30 Capsules

R

Synergetische werking van vitamine D3 met K2 en Magnesium

R

Voor de optimale gezondheid van uw botten

R

Voor iedereen geschikt

Veelgestelde vragen over Liposomale D3 K2 Magnesium

Is het veilig om vitamine D3 en K2 samen te nemen?

Het samennemen van vitamine D3 en K2 wordt over het algemeen als veilig beschouwd en heeft synergetische voordelen voor de gezondheid. Er zijn geen bekende negatieve interacties tussen deze twee vitamines, waardoor ze vaak gezamenlijk in supplementvorm worden aangeboden.

In welke voedingsmiddelen kan ik vitamine D3 en K2 vinden?

Vitamine D3 is voornamelijk te vinden in vette vissoorten, eieren en verrijkte voedingsmiddelen. Vitamine K2 komt voor in gefermenteerde voedingsmiddelen zoals natto en bepaalde kazen. Supplementen zijn ook een effectieve manier om je inname te verhogen.

Hoe lang duurt het voordat ik de effecten van vitamine D3 en K2 supplementen merk?

De effecten van vitamine D3 en K2 kunnen na een paar weken tot enkele maanden merkbaar worden, afhankelijk van diverse factoren zoals de aanvangsniveaus van de vitamines, de dosering en algemene gezondheidsstatus. Het is gebruikelijk dat mensen verbeteringen melden in energieniveaus, stemming en botgezondheid.

Neem voor vragen contact met ons op: 035 - 544 87 52